Újabb gyöngyszemek:
Sajtos húscipó- a húst csak darált formában evő Uramnak valószínűleg ízleni fog a Borzsi által készített finomság
Még mindig Borzsi és még mindig fasírtrecept- a fent említett ok miatt ebből nálunk sosem elég
Egy nagyon egyszerű, de valószínűleg pont ezért isteni finom csirkemellrecept tv 3-tól
Barackos-túrós rétes Ízbolygótól- No comment
Obatzter- hogy Maci camambert sajtos különlegeségét mikor fogom megcsinálni még nem tudom, de hamarosan sort kell, hogy kerítsek rá
Ahogy Jucy készíti a borsos tokányt
Hogyan készítsünk házilag krémsajtot?- Max megmondja
Tzatziki- szintén Max tollából-fakanalából
Mascarponés-fehércsokis-málnás krém a Macikonyha lapjairól- azt hiszem ehhez sem kell magyarázat, hogy miért került a könyvjelzőmbe
Bár nem szeretem a kávét- Maci Cafe Amsterdamjának hatására feladom az elveim és kipróbálom ezt a csodát
Peti féle mascarponés-gyümölcsös torta- Csongi oldaláról
A druszám- Zsuzsi- poharas eperkrémje
Citromos fehércsoki mousse- egyenesen a Macikonyhából
Egy újonnan felfedezett blog+ a régóta ismert sajtos csiga újraértelmezése- szalonnás változatban az Élet a konyhában című blog szerzőjétől
Snöcy- epres legyezőtortája
Tejcsokoládé-fagylalt fagyigép nélkül- Sütis néne sütödéjéből
Olasz citromtorta Dolce vita módra
Vaníliás sablé diamant- a gyönyörűen csengő Pranté nevű blogról
Provanszi ropogós krumpli- Sajtkukac blogjáról
A kreatívos VKF. forduló- szerintem- legzseniálisabb pályaműve volt Kricso zserbógolyója
Olaszos csirkemelltornyocskák- szintén a kreatívos VKF. fordulóból Kisvirágtól
Fészkes fasírt BeckZsu-tól (még mindig kreatív VKF. - jó kis forduló volt ez)
Sajtos stangli-Gabojszától
Forró almástáska- Snöcytől
Macikonyha G-portálos oldalán egy csomó nagyon jó karácsonyi bonbon receptre leltem, meg persze sok minden mást is
Zsúrkenyér blogján találtam rá a sós sajtra fűszeres olajban (gasztroajándéknak is szuper)
Citromos pite- Pákosztos Macskától
Vaníliapudinggal töltött leveles táska-Évától
Maximális golyómánia-mascarponés golyóbisok-Maxtól
Tejszínes-túrós epertorta- szintén Max konyhájából
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése