Hagymalekvár
-
Az idei december után ki merem jelenteni, hogy családunk karácsonyi
menüjében új hagyományos ételeként jelenik meg a hagymalekvár. Egyszerűen
már hozzá t...
7 éve
Hétköznapi próbálkozásaim, sikereim és kudarcaim a konyhában. Senki ne várjon csupán különleges hozzávalókból készülő ételeket. Hétköznapi a konyhám, nem használok napi szinten üvegtésztát, pestót, fenyőmagot vagy éppen kókusztejet. De azért szeretem a finom ízeket és a saját magam keretei között szeretek kísérletezgetni, új dolgokat kipróbálni. Néha több, néha kevesebb sikerrel,mint mindenki.
1 megjegyzés:
SZia Zsuzsi!
Ez zseniális.
A megmaradt tojásfehérjét mindig összegyűjtöm krémeshez,bár tudom hogy rengeteg dologhoz fel lehetne még használni,eddig nem fogott meg igazán egyik se a krémesen kívül.De ez valami szuper,tegnap találtam rá az oldaladra,a hűtőben meg ott csücsült pont 3 tojásfehérje is,úgyhogy nem volt kérdés mi lesz ma a vacsora.Mindkét gyerekem,és párom is imádta.
Megjegyzés küldése